Piaggio MyMoover akcija!

Kad pomislite na gradsku dostavu, pomislite na Mymoover. Ima 3 kotača, stražnji prtljažnik  naginje se s vozilom pružajući stabilnost i upravljivost, a dizajn često zaustavljanje i kretanje čini jednostavnim, sigurnim i intuitivnim. Prtljažni prostor raspoređen na 3 pametno dizajnirane nosive strukture više je nego dvostruko veći od usporedivih skutera na dva kotača. Zadnje, ali ne i najmanje važno, dostupna je i verzija s “crnom kutijom” i čitačem identifikacije, što znači da je Mymoover u svakom trenutku povezan, a time i praćen.

Sa svoja 3 kotača, Mymoover osigurava bolje držanje ceste u usporedbi s tradicionalnim skuterom. Rupe na cesti, makadam te druge smetnje poput vremenskih nepogoda svladava bez problema. Svaki kotač je opremljen diskom za kraći put kočenja, dok je zbog izostanka središnjeg nožnog oslonca parkira iznimno lako smanjujući rizik i napor.

MyMoover 125 dostupan je u Piaggio prodajnom centru Moto Mondo, Hanuševa bb, po akcijskoj cijeni od 6.349 EUR.

Više detalja o modelu možete saznati ovdje: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fwww.piaggio.com%2Fhr_HR%2Fmymoover%2F&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0pa5vIRT1JWHyuGucXdZRY

Prethodni članakLancia se vraća: Najava novog EV modela nadahnutog legendarnim Stratosom
Sljedeći članakMotoGP – Argentina 2023