Qbean moto garaže

Ljubitelji vožnje na dva kotača često se u urbanim sredinama susreću s problemom garažiranja odnosno traženja adekvatnih rješenja za spremanje svojih motocikala. U nemogućnosti korištenja klasičnih garaža postoji odlično rješenje u vidu luksuznih mobilnih garaža elegantnog i modernog izgleda koje proizvodi i distribuira tvrtka Qbean Solutions.

Jednostavne za korištenje, pružajući pri tome potpunu zaštitu od vanjskih faktora, raznih vremenskih uvjeta i potencijalnih krađa, Qbean Solutions garaže izrađene su od najkvalitetnijeg fiberglasa a dolaze u dvije verzije: Classic i Enduro. Moderni obli dizajn sprječava ulazak vode dok se na pregibima i donjem dijelu nalaze otvori za ventilaciju kako bi osigurali dovoljan protok zraka i prevenirali skupljanje vlage.

Kompaktna aluminijska ili gumena podloga na kojoj stoji motocikl povišena je u odnosu na vanjsku podlogu te također ne dozvoljava prolazak vode s tla. Oble stranice aerodinamična su zaštita i od vjetra, a zajedno s čvrstom podnicom i mogućnošću učvršćivanja za podlogu, izvrsna je i sigurna zaštita čak i od olujnih udara vjetra.

Kako ne bi štitila samo od neželjenih pogleda i vremenskih uvjeta, garaža je opremljena i naprednim sustavom zaključavanja.

Upotreba Qbean garaže je više nego jednostavna. Uz primjenu posebnog Qbean mehanizma, pokretom jedne ruke otvaraju se dva mobilna elementa pokrova dok je treći fiksan. Time dobivate potrebnu mogućnost nesmetanog kretanja oko motocikla koji uvezete u garažu do prednjeg fiksnog „steady stand“ nosača. Bočni nogar pri tome nije potrebno spuštati a uspravni položaj motocikla olakšava manevriranje te ostavlja više prostora za odlaganje motociklističke opreme.

Uz navedeno, svoju Qbean garažu možete i personalizirati, kako po izboru boje i natpisa, tako i dodatnom opremom. Fleksibilnost je prisutna i u financijskom paketu koji nudi obročno plaćanje a za više informacija možete se konzultirati sa Qbean Solutions stručnim timom koji vas čeka iza e-mail adrese [email protected]

Prethodni članakMotoGP – America 2024
Sljedeći članakHyundai na WRC Croatia Rally 2024