Svjetska prezentacija Yamahe MT-09 u Splitu!

U snažnoj konkurenciji Split i Splitsko-dalmatinska županija odabrani su za svjetsku prezentaciju motocikla Yamaha MT-09 na kojoj će od kraja kolovoza do sredine rujna sudjelovati više od 250 novinara iz 38 europskih zemalja, Brazila, SAD-a i Australije.

Od svog osnivanja, davne 1955. godine, pa do danas, osvojena su mnoga postolja i posjećene mnoge zemlje. I zato danas, sa testnom flotom od 25 potpuno novih motocikala, nove tehnologije u 850 ccm pogonskom agregatu sa 3 cilindra, Split spremno čeka kako bi se gosti odvezli u otkrivanje ljepota Splita, hrvatske obale i priobalja.

Organizacija ovog dogadaja je od velikog značaja za promociju grada Splita, županije i Hrvatske. Odabran je Split zbog njegove prirodne ljepote, povijesti i kulture. Split sa svojom okolicom nudi brojne mogućnosti, od probnih vožnji MT-09 do fotografiranja i snimanja najnovijeg motocikla u prekrasnom okruženju.Tijekom boravka gosti će uz testiranje novog motocikla Yamaha MT-09 uživati i izvještavati s lokacija grada Splita, Makarske, Ploča i Vranjica. Mišljenja smo da svjetska Yamahina prezentacija u gradu Splitu, uz sve ostale velike događaje posljednjih desetljeća, spada u red najznačajnijih.

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima iz „pera“ novinara, podsjećamo da Yamaha organizira veliku nagradnu igru,„online Dark Side“ nadmetanje u kojem se  osvajanjem nagrade možete pridružiti svjetskoj prezentaciji a detalje možete vidjeti na linku:  http://www.motori.hr/nagradna-igra-yamaha-mt-09/

Već pola stoljeća Yamaha svojim entuzijazmom, domišljatošću i inovativnim tehnologijama nadmašuje očekivanja svojih kupaca. Svojim radom gradi inovativnu prodajnu mrežu na zadovoljstvo krajnjih kupaca što omogućuje dugoročni rast i razvoj. S novim modelima motocikala dosegnuta je potpuno nova razina razvoja. Razina koja se ne može jednostavno objasniti riječima ili samo usporedbama starog i novog modela. Morate  sami probati i okusiti čari vožnje novog MT-09, tada će vam u potpunosti biti jasna sva dramatika razvoja.

12-600x449

Prethodni članakCrutchlow u Ducatiju
Sljedeći članakEICMA novosti za 1983!