Uz Ducati Scrambler i Bell kaciga…

 

scrambler-ducati-4

Scrambler je mnogo više od novog motocikla. Scrambler je potpuno novi svijet u kome se svaki indvidualac, zahvaljujući mnogim opcijama i verzijama, može slobodno izraziti.

Ducati Scrambler je suvremeni motocikl koji izražava samu esenciju motociklizma. Provjereni i dokazani materijali poput aluminija stražnje vilice i poklopaca agregata, čelika suzolikog spremnika goriva i okvira motocikla kombinirani su sa najnovijim tehnologijama poput LED svjetala i ploče instrumenata.

Široki upravljač i dugačko sjedalo jamče opuštenu i udobnu vožnju, a u kombinaciji sa malom ukupnom masom i niskim težištem garancija su čiste zabave neovisno o situaciji i terenu.

Post tradicijski dizajn asocira na kultne motocikle koje je Ducati proizvodio 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, ipak novi Scrambler nije retro motocikl već suvremeni motocikl u obliku kakav bi bio i da ga tvornica iz Bolonje nikada nije prestala proizvoditi.

Novi Scrambler oduševljava u četiri verzije. ICON, u žutoj i crvenoj izvedbi, URBAN ENDURO, FULL THROTTLE i CLASSIC. Svaka od izvedbi nudi jedinstven stil i na svoj način utjelovljuje duh Scramblera.

Za motorizaciju novog Scramblera brine dokazani agregat zapremine 803 ccm, hlađen zrakom i uljem. Karakterizira ga provrt od 88 mm i hod od 66mm te ujednačen i miran rad kroz čitavo radno područje.

U DUCATI prodajnim salonima Scrambler se očekuje krajem siječnja 2015. Interes je velik, a predbilježbe su u tijeku. Svim kupcima koji svoj SCRAMBLER naruče do 31.12.2014., Panigale d.o.o. daruje BELL Scrambler kacigu!

Ducati Scrambler mnogo je više od motocikla, on je svijet za sebe…

ALL4

Prethodni članakKTM završava pripreme za Dakar 2015
Sljedeći članakAko ste možda u subotu u Barceloni…