Uz Ducati Scrambler i Bell kaciga…

 

scrambler-ducati-4

Scrambler je mnogo više od novog motocikla. Scrambler je potpuno novi svijet u kome se svaki indvidualac, zahvaljujući mnogim opcijama i verzijama, može slobodno izraziti.

Ducati Scrambler je suvremeni motocikl koji izražava samu esenciju motociklizma. Provjereni i dokazani materijali poput aluminija stražnje vilice i poklopaca agregata, čelika suzolikog spremnika goriva i okvira motocikla kombinirani su sa najnovijim tehnologijama poput LED svjetala i ploče instrumenata.

Široki upravljač i dugačko sjedalo jamče opuštenu i udobnu vožnju, a u kombinaciji sa malom ukupnom masom i niskim težištem garancija su čiste zabave neovisno o situaciji i terenu.

Post tradicijski dizajn asocira na kultne motocikle koje je Ducati proizvodio 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, ipak novi Scrambler nije retro motocikl već suvremeni motocikl u obliku kakav bi bio i da ga tvornica iz Bolonje nikada nije prestala proizvoditi.

Novi Scrambler oduševljava u četiri verzije. ICON, u žutoj i crvenoj izvedbi, URBAN ENDURO, FULL THROTTLE i CLASSIC. Svaka od izvedbi nudi jedinstven stil i na svoj način utjelovljuje duh Scramblera.

Za motorizaciju novog Scramblera brine dokazani agregat zapremine 803 ccm, hlađen zrakom i uljem. Karakterizira ga provrt od 88 mm i hod od 66mm te ujednačen i miran rad kroz čitavo radno područje.

U DUCATI prodajnim salonima Scrambler se očekuje krajem siječnja 2015. Interes je velik, a predbilježbe su u tijeku. Svim kupcima koji svoj SCRAMBLER naruče do 31.12.2014., Panigale d.o.o. daruje BELL Scrambler kacigu!

Ducati Scrambler mnogo je više od motocikla, on je svijet za sebe…

ALL4

Najnovije