Yamaha E-bicikli za 2024

Yamaha je pionir u proizvodnji električnih pogona za bicikle. Prvi e-bicikl pokretan Yamahinim električnim motorom proizveden je 1993. godina a danas se njihovi elektromotori ugrađuju u većinu modela renomiranih svjetskih proizvođača bicikala. Trenutačni europski standardi za e-bicikle od 250 W i pomoć do 25 km/h – temelje se na prvom Yamaha e-biciklu predstavljenom za europsko tržište.

Yamaha e-bicikli predstavljaju vrhunac tehnologije i performansi u svijetu biciklizma. Modeli poput Moro 07, Wabash, CrossCore i Booster pružaju nevjerojatno iskustvo vožnje koje nadilazi očekivanja.

Moro 07 je vrhunski e-MTB (električni planinski bicikl) koji nudi nevjerojatnu snagu i kontrolu na zahtjevnim terenima. Njegova snažna baterija i visokoučinkoviti motor omogućuju vozaču da istražuje planine s lakoćom i brzinom.

Wabash je e-gravel bicikl koji je savršen za avanturiste željne istraživanja raznolikih terena. S izdržljivim okvirom i naprednom tehnologijom, Wabash pruža udobnost i performanse čak i na najzahtjevnijim stazama.

CrossCore je elegantan gradski e-bicikl koji spaja stil i funkcionalnost. Svojom glatkom vožnjom i dugotrajnom baterijom, CrossCore je idealan izbor za svakodnevne vožnje gradom ili duže izlete izvan njega.

Booster je sportski e-bicikl dizajniran za brzinu i agilnost. Sa svojim aerodinamičnim dizajnom i moćnim motorom, Booster pruža vrhunske performanse koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije vozače.

Neovisno o tome jeste li avanturist, gradski istraživač ili ljubitelj brzine, Yamaha e-bicikli nude nevjerojatno iskustvo vožnje koje će vas oduševiti kombinacijom tehnologije, dizajna i performansi.

Više podataka o navedenim modelima možete naći na poveznici:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/ebike/

Prethodni članakVespa 140th Piaggio
Sljedeći članakBMW S1000XR