Yamaha – novi cjenik i akcijska ponuda

Yamaha je objavila novi maloprodajni i akcijski cjenik motocikala i skutera. Novost je novi model u ponudi, netom predstavljeni Tenere 700 Rally Edition koji dolazi u posebno plavo-žutoj kombinaciji boja u spomen na legendarni model s kojim su Jean Claude Olivier i Serge Bacou davne ’83 i ’84 branili boje Yamahe na rallyju u Dakaru. Osim boja, specifikacija novog modela također je sada znatno bogatija ekskluzivnim komponentama.

Rally izvedba dobila je aluminijski štitnik donjeg dijela motocikla kao i štitnike lanca i hladnjaka kako bi se minimalizirala moguća oštećenja u ekstremnijim uvjetima. Novo je i udobnije jednodjelno sjedalo napravljeno od dvije vrste otpornih materijala ali i 20 mm više što omogućuje uspravniji položaj te brže i jednostavnije podizanje vozača na noge pri off-road vožnji. Upravo u tom položaju boljoj će kontroli motocikla pridonijeti i posebni gumeni gripovi za bolje držanje motocikla nogama. Na listi su zatvoreni štitnici ruku i novi LED pokazivači smjera a posebno naglašavamo Akrapovič ispušni sustav koji krasi standardnu izvedbu nove Tenere 700 Rally.

Novost na akcijskom cjeniku je popularni TMAX DX 2019 koji se sada nudi po povoljnijoj cijeni odnosno uz uštedu od 5.000 kuna.

Prethodni članakDovi i Petrux
Sljedeći članakMotorista Bike Shop