Yamaha servisni seminar za nove modele

Sa ciljem što kvalitetnijeg praćenja svojih kupaca u post prodaji, u prostorijama generalnog uvoznika Yamahe TM u Zagrebu, ovaj tjedan se održavao servisni seminar koji je kroz pet dana ugostio preko 100 mehaničara iz Hrvatske i okolnih zemalja. Kao što smo bili domaćini svjetske prezentacije MT-09, tako je i Zagreb postao vodeći regionalni centar Yamaha organizacije na ovim prostorima. Dobili smo poziv te iskoristili priliku i prisustvovali vrlo interesantnoj obuci koja je uključivala zajednički teorijski i individualni praktični dio.

Pod stručnim vodstvom iskusnih Yamahinih trenera “secirani” su novi modeli poput MT-09 , XV 950, X-Max 400 i XTZ1200. Mehaničari su bili podijeljeni u grupe koje su se mjenjale prema unaprijed određenom planu izobrazbe:

– MT-09: praktični dio/dijagnostički sustav

– XV950: praktični dio

– X-MAX 400: praktični dio

– XTZ1200: lokacija komponenti/sustem ubrizgavanja goriva/imobilizator

– YZ250F: pregled komponenti/Power tuner

– D’elight: praktični dio

– ABS sistem: rad i komponente sustava

Posebno je bilo interesantno prisustvovati rastavljanju novog trocilindričnog agregata te improviziranom stolu na kojem je vrlo jasno prikazan način rada ABS-a. Jedno odlično iskustvo je iza nas pa možemo još jednom zahvaliti domaćinu Yamahi TM na pozivu.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3

4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

11

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Prethodni članakHarley Davidson XL 1200 X Forty Eight
Sljedeći članakRossi Enduranch 2013