Yamaha XSR900 Abarth 2017

Prvi tvornički Yamaha cafe racer naziva XSR900 Abarth stvoren je u suradnji Yamahe i Abartha. Nakon debija u Milanu, novi i lagani motocikl staromodnog izgleda moći će se vidjeti krajem ovog mjeseca na sajmu u Veroni gdje će Yamaha izlagati svoje modele u tri kategorije: Feel, Race i Move. Novi model biti će predstavljen u Feel dijelu palete kao izvedenica danas vrlo popularne Vintage verzije koji odražava duh 60-ih godina.

XSR900 Abarth odlikuje retro vizual s dodatnim karbonskim dijelovima u obliku nove prednje cafe racer prepoznatljive maske, prednjeg blatobrana i pokrova sjedala dok je samo sjedalo izrađeno od antilopa sa crvenim prošivom. Sportskom izgledu osim prednje maske i obaveznog aluminijskog spremnika goriva dodatnu agresivnost daje i sjedalo za jednu osobu. Sportskog izgleda su stražnje svjetlo i nosač tablice a upravljač je u obliku lastavice.

Trocilindrični agregat zapremine 850 ccm i snažnog momenta dodatno pridonosi dominantnom osjećaju u vožnji a bitno je napomenuti da je uz brojnu dodatnu opremu motocikl serijski opremljen Akrapovič ispušnim sustavom.

S obzirom da se radi o limitiranoj verziji posebnog modela, isti će biti dostupan za kupce samo putem on-line narudžbe, baš kao i kod modela YZF-R1M, a rezervacijski sistem možete naći na poveznici:
https://xsr900-abarth.yamaha-motor.eu/hr-HR/registration

 

 

 

 

Prethodni članakGuy Martin se vraća na IOM TT 2017
Sljedeći članakAPRILIA RACING TEAM GRESINI – MotoGP Sepang testiranja