Modeli 2007 — 16 ožujka 2007 -
Dva prednja kotača – revolucionarna koncepcija.
 

 

Piaggio je lansirao prvi model Vespe – a time i fenomen skutera – u proljeće 1946. Skuter je napravio revoluciju u osobnom prijevozu, dajući Europljanima osjećaj potpune slobode.
Šezdeset godina kasnije, Piaggio dolazi s novim revolucionarnim proizvodom:, potpuno originalnim vozilom na tri kotača, dva sprijeda. PIAGGIO MP3 nudi sigurnost, prijanjanje uz cestu i stabilnost kakve niti jedno vozilo na dva kotača ne može ponuditi.  Snaga, performanse i lakoća upravljanja jamče zabavnu vožnju.
 

 

Dva prednja kotača skutera PIAGGIO MP3 redefiniraju pojam stabilne vožnje i pružaju iskustvo bez presedana.
Prednji sklop s dva neovisna nagibna kotača je daleko stabilniji od bilo kojeg skutera. PIAGGIO MP3 čvrsto prijanja uz cestu i kada pretječe druga vozila,  ostvarujući vrhunske performanse u potpunoj sigurnosti. 
Do koje mjere je ovo vozilo stabilno pokazat će vožnja po mokrom asfaltu ili u teškim vremenskim i cestovnim uvjetima  koji bi bili preveliki izazov za klasični skuter na dva kotača.
U gradu i gradskom prometu PIAGGIO MP3 nema konkurencije u pogledu sigurnosti.  S lakoćom svladava makadamske ceste, zakrpane asfaltne podloge i tramvajske tračnice, ostajući uvijek siguran i stabilan.
 

 

Svojom kompaktnom izvedbom super-skutera i savršenom lakoćom upravljanja, PIAGGIO MP3 u gradskom prometu je kao kod kuće.  Parkirat ćete ga u hipu: sustav blokade elektro-hidrauličkog ovjesa  znači da vozilo ne treba stavljati na stojni oslonac.
Zahvaljujući ukupnoj širini prednjice od svega 420 mm,  Piaggio MP3 ima tipski certifikat kao klasični motocikl na dva kotača.
Revolucionarni MP3 ima daleko manji put kočenja od bilo kojeg skutera – kočioni sustav s tri diska i odlično prijanjanje prednjeg dijela uz cestu smanjuju put kočenja za 20 posto  u odnosu na najbolje skutere.
PIAGGIO MP3 dolazi na svoje kada se zaputi izvan grada. Njegovo čvrsto prijanjanje uz cestu, sigurnost u savladavanju zavoja i nagibni kut do 40 posto neviđene su osobine jednog skutera, što povećava zadovoljstvo u vožnji velikom brzinom po različitim podlogama.
PIAGGIO MP3 pogoni QUASAR agregat od 250 cm3, suvremeni četverotaktni, četveroventilski, tekućinom hlađen i  usklađen s Euro 3 standardom. Razvija 22.5 KS/16.9 kW, pa će vas PIAGGIO MP3 udobno i sigurno odvesti na duga putovanja.

Piaggio MP3 raspoloživ je u četiri boje: Sky Blue (nebesko plava), Excalibur Grey (siva), Graphite Black (crna) i Cherry Red (crvena).

Vožnja s MP3 je čisti užitak bez presedana.

Ovo inovativno vozilo označava početak nove ere i revoluciju osobnog prijevoza iz Piaggia.
 

Share

Povezane novosti

Peraves Monotracer

Peraves Monotracer

travanj 05, 2007
Peraves Monotracer

Peraves Monotracer

travanj 05, 2007
Suzuki GSXR-TT

Suzuki GSXR-TT

travanj 03, 2007
BRP Can-Am Spyder

BRP Can-Am Spyder

ožujak 05, 2007
BRP Can-Am Spyder

BRP Can-Am Spyder

ožujak 05, 2007
Ducati Monster 695

Ducati Monster 695

veljača 03, 2007
Ducati Hypermotard

Ducati Hypermotard

siječanj 27, 2007

About Author