Hyundai IONIQ 5 stiže u poboljšanoj izvedbi

Hyundai IONIQ 5 u drugoj polovici 2022. godine stiže dodatno poboljšan i moderniziran. Na listi opreme naći će se digitalni interijer i vanjska ogledala u DCM tehnologiji (Digital Centre Mirror) s funkcijom optimiziranja vidljivosti unatrag putem kamere pozicionirane u stražnjem dijelu automobila.

Tehnologija koja pridonosi povećanju sigurnosti vozača i putnika u vozilu, osim centralnog retrovizora, primjenjivati će se i na bočna ogledala što je prvi ovakav doseg Hyundai Motor Group vozila za EU tržišta. Tehnologija naziva DSM (Digital Side Mirrors) omogućuje vozaču jasnu vidljivost unatrag i u lošim vremenskim uvjetima.

Nova baterija omogućuje automatsko adaptiranje temperature za vrijeme vožnje čime se pružaju optimalne performanse punjenje i pri hladnijem vremenu. Od ostalih poboljšanja navodi se udobnija vožnja kao rezultat izmijenjenih postavki ovjesa upravljanim kroz Smart Frequency Dampers (SFD) sustav te proširena lista boja i opcija prilikom personalizacije vašeg novog Hyundaija.

Prethodni članakPredstavljamo pet popularnih pustolovnih motocikala
Sljedeći članakAlfa Romeo Tonale uz električnu pomoć