Moto Guzzi Audace Carbon

 

audace_carbon_z2

“Urban dark” najbolje dočarava novi Audace Carbon, nedavno predstavljenu novu izvedbu Moto Guzzija Audace. Bez kromiranih mehaničkih dijelova, crne boje s crvenim kontrastima, uključujući radijalna Brembo kliješta i poklopce ventila, te karbonskim dijelovima, prednji blatobran i oplate spremnika goriva, impresivni je muscle bike koji prati Guzzijev trend viđen na V7 Stone i MGX-21.

Na agregatu nisu napravljene promjene, zapremina je i dalje 1.380 ccm uz solidnih 96 KS pri 6.500 okretaja. Deklarirana izmjena odnosi se na novi katalizator kako bi agregat zadovoljio stroge ekološke norme i novi tempomat uz postojeće tri mape paljenja (Veloce, Turismo, Piogga) kao i podesivi Traction control. Elektronska pomagala ovdje ne prestaju, Audace Carbon sada je opremljen novim Ride by wire sustavom koji dodatno omogućuje “mekši” odaziv pri korištenju ručice gasa u skladu s temperamentom samog motocikla.

Tradicionalno talijanski i tradicionalno za muscle bike, za Audace Carbon možemo reći da je pravi poligon za personalizaciju s obzirom na kvantitetu dostupne dodatne opreme.

audace_carbon_z1

audace_carbon_z3

Prethodni članakMotoGP – Phillip Island
Sljedeći članakMV Agusta Dragster 800 RC