Novi Moto Puls na kioscima!

 

Testova ima kao u priči, ali jedno od raznovrsnijih izdanja Moto Pulsa donosi za svakog ponešto. Intervjui, sport, novosti, oprema, povijest…

Novi broj Moto Pulsa krasi doista raznoliki sadržaj. Recimo, tu su čak četiri intervjua iz kojih možete doznati kako razmišljaju Maverick Vinales, Igor Akrapovič, Martin Vugrinec i Matija Zec. Na to se nastavlja standardno bogata sportska rubrika, no kralježnicu novog broja i ovaj put predstavljaju testovi noviteta.

Junaci recenzija su osebujan Triumph Bonnevile Bobber, napredna Yamaha MT-10 SP, svestrana Ducati Multistrada 950, brzi i žestoki Kawasaki Ninja ZX-10R, a testirali smo i atraktivnu Yamahu X-MAX 300, kojoj bi dobro pristajale nove Pirelli Angel i Diablo Rosso gume za skutere, koje smo isprobali na suhom i mokrom. Na mokrom smo isprobali i brutalni Kawasakijev jet-ski SX-R 1500, a prenosimo vam i prve dojmove iz vožnje novog i žestokog Suzukija GSX-R 1000, kao i ojačanog nakeda GSX-S 1000.

Od zanimljivih tema izdvajamo detaljno rastavljanje agregata BMW-a R 1200 GS, s kojim je Željan Rakela prebacio 340.000 km, poseban prilog o novim kacigama, kronološki pregled najzanimljivijih modela u povijesti Ducatija… Putopis nas upoznaje s raznolikostima istočne i srednje Europe, iz Istre nam dolazi blasfemična prerada šestcilindrične Honde CBX 1000, a sve to i još mnogo više možete pronaći u novom izdanju Moto Pulsa koji je od petka (18.5.) na kioscima.

 

 

Prethodni članakWSBK – Imola 2017
Sljedeći članakMotoGP – Le Mans 2017