Novi Moto Puls u prodaji

1.035 KS! To je zbroj konjskih snaga svih 7 modela testiranih u novom broju Moto Pulsa. S time da na elektro skuter NIU MQi Sport otpada samo 1,6 KS. Prosjek diže američki monstrum Boss Hoss, sa svojih 600 kg i V8 agregatom s 502 KS. No, nije sve u snazi, što potvrđuje i test Ducatija Panigale V2, čijih se i 155 KS pokazali i više nego dovoljnim za istinski vozački užitak u Jerezu.

A nije daleko ni novi Kawasaki Ninja 1000SX, čije 142 KS jednako dobrom funkcioniraju u pravoj sportskoj vožnji, kao i u ugodnom krstarenju. Njegov goli brat Z900 sa zdravih 125 KS i u moderniziranom izdanju i dalje nudi jedan od najboljih omjere cijene i uzbuđenja, dok F 850 GS Adventure ima 95 KS, koje su sasvim dovoljne za ugodnu avanturu, i to ne nužno asfaltom. Konačno tu je i Peugeot Pulsion RS, jedan od najboljih (i najskupljih) skutera iz klase 125.

Tu su i izvještaji s MBE sajma u Veroni i IMOT-a u Münchenu, a uz Moto Puls putujete Zapadnom Europom i Dolomitima, kao i bespućima zanimljive povijesti egzotične Bimote. Opširna sportska rubrika obogaćena je i vodičem za lagan ulazak u (relativno pristupačan) svijet utrkivanja oldtimerima, a sve to, i još ponešto, potražite na 124 stranice ranoproljetnog Moto Pulsa.

Prethodni članakAustralia WSBK test
Sljedeći članakWSBK – Phillip Island 2020