Novi Piaggio Beverly i Piaggio MP3 300 DEEP BLACK

PIAGGIO CROSSOVER SKUTER I SKUTER NA TRI KOTAČA DOSTUPNI SU OD LIPNJA U POSEBNOM, POTPUNO CRNOM IZDANJU, ODVAŽNOG, AGRESIVNOG KARAKTERA

PIAGGIO BEVERLY S TAKOĐER I U NOVOJ ZELENOJ BOJI

Ponuda Piaggio skutera obogaćena je za sezonu 2023. novom, posebnom Deep Black izvedbom, dostupnom na modelima Piaggio Beverly i Piaggio MP3 300 hpe.

Deep Black grafika ističe oštre, sportske linije Piaggio Beverly-ja koje proizlaze iz automobilskih trendova te su naglašene mat crnom bojom, a izgled upotpunjuju detalji, uključujući i kotače, u sjajno crnoj boji završne obrade.

Sjedalo je posebno odabrano za novu verziju i usvaja potpuno crni stil, s crnim šavovima. Minimalistički izgled dodatno je naglašen natpisom Beverly na bočnoj oplati, također u sjajnoj crnoj boji.

Piaggio Beverly S, sportska verzija Piaggio crossovera, također će dobiti novu, suvremenu, zelenu Jungle boju.

Poseban Deep Black izgled dostupan je i na Piaggio MP3 300 hpe, najkompaktnijoj i najlakšoj verziji skutera opremljenog ekskluzivnom Piaggio tehnologijom na tri kotača koja omogućuje  vožnju s B kategorijom vozačke dozvole. Mat crna boja usklađena je sa sjajno crnom završnom obradom detalja i kotača. Crna boja korištena je i za tipke na upravljaču i okvir instrument ploče, dok zatamnjeni vjetrobran daje dodatnu dozu elegantnog sportskog izgleda.

Piaggio Beverly Deep Black dolazi s agregatima 300  po cijeni od 5.849 eura i 400 po cijeni od 6.999 eura. Piaggio MP3 300 Deep Black dostupan je po cijeni od 7.349 eura. Sve navedene cijene su preporučene maloprodajne cijene s uključenim PDV-om I posebnim porezom na motorna vozila.

Prethodni članakSvjetska prezentacija Yamahe XMAX 300 Tech MAX
Sljedeći članakWSBK – Donington 2023