Zabava — 11 svibnja 2019 -

Nakon 7 godina uspješnog poslovanja, došlo je vrijeme za novo poglavlje u promociji Harley-Davidson kulture i moto scene u Zagrebu i RH. Harley-Davidson® Zagreb otvorio je novi, reprezentativniji prodajno-servisni centar kakav grad Zagreb zaslužuje. Novi centar nalazi se na najprometnijoj cesti u Gradu Zagrebu, na adresi Zagrebačka avenija 106, proteže se na 550 m2 i uređen je sukladno najvišim svjetskim standardima, kako bi ljubiteljima ovog legendarnog branda pružili istinsko i vrhunsko Harley-Davidson® iskustvo.

Ovaj novi prodajno-servisni centar je uređen prema zadnjim trendovima u Harley svijetu, a servis najnovijom dijagnostičkom opremom i alatima, te spremno dočekuje postojeće i nove generacije Harley-Davidson® motocikala. Veliko slavlje uveličao je i zagrebački gradonačelnik g. Milan Bandić simboličnim rezanjem vrpce. Uz brojne Harliste i ljubitelje ovog branda, na otvorenju su bili prisutni članovi Udruge vlasnika Harley motora – Pleter Chapter Croatia. Inače, Harley–Davidson® prodajno-servisi centar omiljeno je mjesto svih vlasnika i potencijalnih vlasnika Harley-Davidson® motocikala. U ”Harley oazi” imaju mogućnost razgledati salonske motocikle, svakodnevno isprobati nove modele te odabrati popratnu opremu koja ide uz image svakog ljubitelja motora.

U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće, razni modni dodaci, accessories i sl. Također, nudi se vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u svijetu Harley-Davidsona.

U prodajnom salonu izloženo je dvadesetak modela motocikala koji se nadopunjuju na tjednoj bazi. Sve što zamislite na vašem motociklu, moguće je ostvariti. S obzirom da je misija tvrtke biti najbolji u svemu, servisni stručnjaci i prodajno osoblje redovito se školuju i pohađaju tečajeve koje vode vrhunski instruktori na Harley-Davidson® Universityu u Birminghamu.

Ukoliko želite isprobati voziti Harley-Davidson®, potrebno je samo kontaktirati prodajni centar na broj telefona: 385 1 5634 922 te rezervirati termin probne vožnje.

Share

Povezane novosti

Bez komentara…

Bez komentara…

02 srpnja, 2020
Motorista Bike Shop

Motorista Bike Shop

29 lipnja, 2020
UmPaDrum video blog

UmPaDrum video blog

18 lipnja, 2020
Memorabilia#Ducati

Memorabilia#Ducati

17 lipnja, 2020
Restauracija Vespe ’70

Restauracija Vespe ’70

03 travnja, 2020
NAWA Racer

NAWA Racer

08 siječnja, 2020

About Author

mate