Otvorenje novog Harley Davidson centra

Nakon 7 godina uspješnog poslovanja, došlo je vrijeme za novo poglavlje u promociji Harley-Davidson kulture i moto scene u Zagrebu i RH. Harley-Davidson® Zagreb otvorio je novi, reprezentativniji prodajno-servisni centar kakav grad Zagreb zaslužuje. Novi centar nalazi se na najprometnijoj cesti u Gradu Zagrebu, na adresi Zagrebačka avenija 106, proteže se na 550 m2 i uređen je sukladno najvišim svjetskim standardima, kako bi ljubiteljima ovog legendarnog branda pružili istinsko i vrhunsko Harley-Davidson® iskustvo.

Ovaj novi prodajno-servisni centar je uređen prema zadnjim trendovima u Harley svijetu, a servis najnovijom dijagnostičkom opremom i alatima, te spremno dočekuje postojeće i nove generacije Harley-Davidson® motocikala. Veliko slavlje uveličao je i zagrebački gradonačelnik g. Milan Bandić simboličnim rezanjem vrpce. Uz brojne Harliste i ljubitelje ovog branda, na otvorenju su bili prisutni članovi Udruge vlasnika Harley motora – Pleter Chapter Croatia. Inače, Harley–Davidson® prodajno-servisi centar omiljeno je mjesto svih vlasnika i potencijalnih vlasnika Harley-Davidson® motocikala. U ”Harley oazi” imaju mogućnost razgledati salonske motocikle, svakodnevno isprobati nove modele te odabrati popratnu opremu koja ide uz image svakog ljubitelja motora.

U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće, razni modni dodaci, accessories i sl. Također, nudi se vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u svijetu Harley-Davidsona.

U prodajnom salonu izloženo je dvadesetak modela motocikala koji se nadopunjuju na tjednoj bazi. Sve što zamislite na vašem motociklu, moguće je ostvariti. S obzirom da je misija tvrtke biti najbolji u svemu, servisni stručnjaci i prodajno osoblje redovito se školuju i pohađaju tečajeve koje vode vrhunski instruktori na Harley-Davidson® Universityu u Birminghamu.

Ukoliko želite isprobati voziti Harley-Davidson®, potrebno je samo kontaktirati prodajni centar na broj telefona: 385 1 5634 922 te rezervirati termin probne vožnje.

Prethodni članakMotoGP – Jerez 2019
Sljedeći članakWSBK – Imola 2019