Stigli Yamaha skuteri TMAX i i XMAX u TECH izvedbama

Yamahini sportski skuteri TMAX i XMAX u prestižnim TECH MAX izvedbama stigli su u Hrvatsku i kod ovlaštenih Yamaha trgovaca možete odmah naručiti svoj primjerak.

https://www.facebook.com/reel/1084052809713755

TMAX TECH MAX

Najprodavaniji europski sportski skuter značajno je unaprijeđen najboljim u klasi TFT zaslonom u boji dijagonale 7 inča koji se u potpunosti povezuje s pametnim telefonom – što vam omogućuje da ostanete u kontaktu tijekom svake vožnje. Garmin navigacija s cjelokupnom kartom* osigurava da stignete na odredište na vrijeme – a uz grijano sjedalo, grijane ručke, električni vjetrobran i tempomat možete uživati u udobnosti poslovne klase tijekom cijele godine.(* Za Garmin navigaciju s cjelokupnom kartom potreban je ugovor o pretplati za uslugu i ne nudi se u svim zemljama. Neke značajke navigacije nisu dostupne u svim zemljama, dostupnost provjerite u tvrtki Garmin.)

TMAX Tech MAX dolazi se s kompaktnim oklopom, dužim sjedalom i pločama za noge koji vožnju čine još udobnijom. Agresivni prednji kraj i aerodinamična prednja krila pružaju izgled nadahnut supersportskim modelima, što model TMAX Tech MAX približava svijetu motocikala. Vrhunske komponente i vodeća u klasi završna obrada potvrđuju ono što ste vjerojatno već znali o ovom kultnom stroju.

XMAX 300 TECH MAX

Opremljen tehnološki naprednim TFT instrumentima od 4,2 inča, potpuno u boji, koji sadrže višetematski informacijski zaslon, ovaj vrhunski sportski skuter omogućuje vam povezivanje s pametnim telefonom. Lako je pri mati poruke i e-poštu, birati glazbu i još mnogo toga – a za putovanje autocestom bez stresa i opušteno krstarenje vikendom, XMAX 300 Tech MAX opremljen je navigacijskim sustavom tvrtke Garmin.

Dinamični kutni dizajn karoserije s prednjim glavnim svjetlom u obliku slova X pruža modelu XMAX 300 Tech MAX još oštriji i dojmljiviji izgled – a bočni poklopci 3D oblika bumeranga naglašavaju čisti MAX DNK. Uz namjenske boje kao i ekskluzivne aluminijske ploče za noge, posebnom završnom obradom dijelova karoserije i presvlakom sjedala u stilu kože, ovo je pametan put kojim treba poći.

Prethodni članakHyundai i Kia rade na povećanju dometa električnih modela
Sljedeći članakBugatti & Brembo