Suzuki “Antares Centar” u Zagrebu


Ovlašteni Suzuki partner Antares Centar d.o.o. otvorio je u Zagrebu novi Suzuki prodajno-servisni centar u kojem možete pronaći Suzuki motocikle, automobile i nautički program. Novi Suzuki Antares Centar d.o.o. nalazi se na adresi Samoborska cesta 222a na zapadnom dijelu Zagreba (150 metara zapadno od starog salona).

Prodajni salon prostire se na preko 400 kvadrata, prijem za servis sa čekaonicom površine 100 kvadrata, dok servis raspolaže sa 500 kvadrata prostora. Svakako valja napomenuti da se ispred samog centra nalazi veliki parking i dvorište s više od 5.000 kvadrata.


Antares Centar d.o.o. ovlašten je za prodaju, servis te rezervne dijelove za sve vrste motocikala Suzuki. Uz prodaju i servis u ponudi je i mogućnost isporuke novih motocikala na kućni prag, kao i odvoz/dovoz motocikala sa servisa.

Cilj Antares Suzuki centra je izgraditi dugoročne odnose s kupcima te pružiti cjelovitu i najkvalitetniju uslugu vezano za prodaju i servis Suzuki motocikala, automobila te nautičkog programa na hrvatskom tržištu.


Danas kao jedan od članova međunarodne Suzuki obitelji, Antares Centar d.o.o. u novootvorenom, većem i modernijem prostoru kupcima pruža mogućnost brzog i učinkovitoga poslovanja u svim segmentima, kako u prodaji tako i u postprodajnim aktivnostima te se na taj način ostvaruju najbolji rezultati u pogledu zadovoljstva kupaca.

Antares Centar d.o.o. – mjesto gdje ćete upoznati i zavoljeti svijet Suzuki vozila!

Prethodni članakDovizioso će testirati Apriliju RS-GP
Sljedeći članakMotoGP – Qatar 2021 R1 28/3/21