Universe Mobile Office by Hyundai

Hyundai se posljednjih godina etablirao kao jedan od svjetskih leadera na području inovativnih tehnoloških rješenja u domeni prijevoza. Jedna od njihovih vizija modernog spoja luksuznog prijevoza i najmodernije komunikacije prikazana je u Universe Mobile Office-u, putničkom autobusu koji timovima omogućuje da ostanu produktivni dok su u pokretu i na udaljenim lokacijama.

Južnokorejski je proizvođač razvio Universe Mobile Office, za sada samo za lokalno tržište, razmišljajući o autobusu kao o pametnom rješenju mobilnosti, a ne samo kao o sredstvu prijevoza. Ovim modelom tvrtka želi predvoditi sektor autobusa s prilagođenim rješenjem koje podiže rad na daljinu na višu razinu mobilnosti i luksuza.

Unutrašnjost vozila koristi sklad krivulja i ravnih linija za stvaranje uredskog ambijenta na otvorenom s tri različita prostora za sjedenje s vrhunskim, ali praktičnim elementima dizajna, poput poluautomatskih sjenila i svijetlih laminatnih podova.

Optimizirani tlocrt Universe Mobile Officea, prema Hyundaiju, olakšava individualni i grupni rad uključujući prostore za grupnu suradnju s prednje i stražnje strane, osobne radne prostore u sredini i skladišne prostore posvuda. Prostor za grupnu suradnju na prednjoj strani maksimizira učinkovitost suradnje raspoređivanjem sustava za video konferencije, sklopivog konferencijskog stola, kauča za sjedenje i spremišta izrađenog po mjeri.

Osobni radni prostori u sredini opremljeni su vrhunskim nagibnim sjedalima, stolovima, podlogama za bežično punjenje, individualnim sustavima za zabavu i osobnim prostorima za pohranu kako bi se stvorilo ugodno okruženje za rad i opuštanje u prijevozu.

Universe Mobile Office je dostupan u tri opcije, uključujući standardni 10 sjedala, 13 sjedala (12+1) s prostorom za grupnu suradnju sprijeda, 13 sjedala (12+1) s proširenim uredskim prostorom i 13 sjedala (11 +1+1) s odvojenim konfiguracijama sjedala za prijevoz i suradnju.

Prethodni članakAprilia 660 Tuareg
Sljedeći članakIz arhive: Ducati Hypermotard 950 SP